Spennende dager og varme farger

For tiden planlegger jeg litt forskjellige ting. Jeg tegner både eneboliger interiørløsninger i ulik skala. Hva jeg gjør akkurat i dag kan jeg ikke røpe, men jeg forteller gjerne mer når alt er avklart. Du kan gå inn på min arkitektside HER hvis du er nysgjerrig på jobben min. Det kommer mer på siden etterhvert. Foreløbig er alt dette nytt for meg.

Ofte lager jeg en moodboard/collage for å samle tanker rundt en innredning, materialkombo eller følelse jeg ønsker å oppnå.

Collage/moodboard laget i picmonkey.com

Sofa, lenestol, bord og lysestake: Bohus

Puter og bordlampe: Ikea

Bilde: Society6

Farger: Warm Blush, Senses og Soft Skin fra Jotun

Som du ser går det mye i farger. Vi må ikke undervurdere fargene 🙂

God tirsdag videre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *