Gjør hagen klar for våren!

*Innlegg i samarbeid med Bosch*

Det er like før vi kan begynne å klippe plenen og gjøre hagen klar for våren. Har du dine redskaper klare? Vi fikk testet ut denne gressklipperen fra Bosch, som også kan bli din! Mer om det senere, først litt tips når det kommer til hagestell.

Hos oss er det mannen som har grønne fingre (men det er lillebror som fikk testet klipperen her på bildet). For ham er det en måte å koble av på. Eller rømme på, hvem vet. Anyways, han er den som holder hagen i sjakk. Han har disse rådene når det kommer til stell av plen og hage:

 • Bruk gjødsel. Vi har hatt problemer med mose i plenen, dette ble bedre da vi brukte organisk gjødsel og klippet plenen hyppig. Det skal visst også hjelpe å la gresset ligge litt etter klippingen, dette «kveler» mosen.
 • Klipp plenen 1-2 ganger i uken.
 • Beskjær buskene i okt-mars/april, rosene bør du vente med hvis det er fare for frost.

Vi er svært fornøyde med Bosch, og har fra tidligere av en kantklipper. Bosch har en løsning til alle forskellige oppgaver i hagen, som for eksempler hekkeklipning, plenklipping.

I produktserien med navn 18V og 36V (V står for volt), kan det samme batteriet brukes til alle produkter i samme voltklasse. Dvs. at det batteriet du har i din 18V gressklipper, kan du også bruge i din 18V stikksag eller skrumaskin. Smart, ikke sant?

Konkurranse:

Vinn et valgfritt produkt fra Bosch sin hageserie!

Gå inn på nettsiden deres HER og velg ut det produktet du ønsker deg! Det kan være til deg selv eller noen du er glad i 🙂

Lim lenken inn i kommentarfeltet under, og du er med!

Vinneren vil bli annonsert på bloggen, lykke til!

 

13 thoughts to “Gjør hagen klar for våren!”

 1. Vi gleder oss masse til sommer og hage-sesong,
  Vi ønsker oss en Rotak 440 li- så kanskje vi endelig kan slippe å låne naboens klipper??❤

 2. For en utrulig kjekk giveaway!! Ei generøs gåve å gi vekk noko så kjekt som produkt frå Bosch!! Vi ønsker oss virkelig en ny plenklipper, då vår synger på siste verset! ? Synest det er veldig spennende og bra med batteridrevne produkt, så dette hadde vært topp å fått testet! Ønsker oss denne modellen siden vi har en stor plen: http://m.bosch-garden.com/no/no/hageredskaper/hageredskaper/rotak-430-li-3165140895460-199945.jsp

  Ønsker deg og familien en strålende påske!

 3. Ja, takk! Hadde væer en stor glede til en store familie som har utrolig gammel gressklipperen som vi fikk fra mine kjære svigerforeldre siden at min var oddelagt 2 år siden. Det er alltid vaskelig å klippegress når man har kjempe tung og tregg gressklipperen så håpe det blir en heldig dag for oss. Hjertelig takk!
  Rotak 430 Li vil det en stor glede. God påske!

  Mvh Fatima Simonsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *