SF Kids Play

For en liten stund siden postet jeg DETTE innlegget om at jeg, eller kidsa, holdt på å teste ut en streamingtjeneste for barn. Nå forteller jeg mer om hvilke erfaringer vi fikk.
SF Kids Play er en morsom streamingtjeneste for barn der voksne kan følge med ved å velge ut prefert aldersgrense og begrense tidsforbruken på selve appen. Appen er enkel å bruke:
Jeg fant ikke alle disse valgene på macen, men på appen kan du finne disse (tilfelle du vil teste ut og ikke finner utav det med det samme). 
SF Kids Play gikk rett hjem hos minstemann. Her fant han noen gamle favoritter som Thomastoget, Peppa Gris og Rorri Racerbil. Han oppdaget også nye favoritter som Karsten og Petra.
Selv fant jeg noen gamle klassikere fra Astrid Lindgrens verden, veldig kjekt! Storesøster og storebror liker blant annet Verdens Beste SFO. 
Vår opplevelse av SF Kids Play:
Jeg synes det er en veldig god app, og vi hadde mye glede av den også i påskehøytiden. I starten var det noen tekniske utfordringer med appen, men nå syns jeg det fungerer veldig bra! Det er enkelt for selv minstemann å navigere i appen, det eneste han ikke forstår er hvordan han stiller foreldrekontrollen 😉
Prøv gjerne SF Kids Play du og!
Du kan teste det ut en måned gratis, kanskje du og finner dine favoritter?
Klikk HER for å komme til nettsiden deres.
Manuela
*Innlegg i samarbeid med SF Kids Play*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *