Hils på OriGeo!

Da var det endelig på tide å fortelle dere om dette prosjektet som jeg begynte med for 2 år siden. Jeg tegnet et lite bord som kan brukes både som stuebord eller avlastningbord. Grunnen til at jeg tegnet det, var fordi jeg leitet etter et annerledes og litt skulpturelt stuebord. Og her er det 🙂 Det har besøkt Stockholm Furniture Fair, og nå har det endelig ankommet min stue.
Det heter OriGeo og produseres av Drivved.no
Bordet er designpatentert.
Det er laget i bjørkefinér og er produsert i Høvik, Norge. Bordet kan bestilles hos Drivved. Bordet er ikke på nettsidene enda, men ta kontakt med Drivved hvis du er interessert. Pris for ett bord slik du ser på bildet: 4.200.- NOK

De kan brukes som stuebord og avlastningsbord og flaten under kan brukes som hylle.

De kan også stables oppå hverandre og bidra som hylle.

Foreløbig får du de oljet, men vi jobber med farger på overflatene og – forteller mer om det senere!

Ønsker deg en riktig fin påskehøytid!
Manuela 🙂

3 thoughts to “Hils på OriGeo!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *