Enkel borddekking

Noen ganger er det enkle det beste.
I påsken i fjor kjøpte jeg messingfarget bestikk på Zara Home. Dette har jeg ønsket meg i et helt år. Dermed fikk vi skiftet ut det vi har hatt i 10 år.
Dersom du skal kun ha ett servise og lurer på hvilket, ville jeg gått for et som er hvitt. Da kan du variere med alt mulig tilbehør. Dette er fra Designforevig og heter Urban Nature, Villeroy & Boch. Er kjempefornøyd med det! Til hverdags buker vi et helt enkelt hvitt servise fra Ikea.

Serviettene er fra Bunnpris, de er ikke så vårlige men. 😉
PS: Trenger du tips til fargelegging av påskeegg? Klikk HER 🙂
Ha en fin påske!
PS: I neste innlegg får du vite mer om hva kurset mitt skal handle om 🙂
Manuela

2 thoughts to “Enkel borddekking”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *