Best til brød

Vinn en innbygnings-stekeovn til en verdi av 14.195.- !

Gorenje lanserer i disse dager en ny og lekker innbygningsovn. I den anledning holder jeg en konkurranse hvor DU kan vinne denne smarte ovnen.
Lik gjerne Gorenjes facebookside ved å klikke HER.

Litt om ovnen:

 • Gorenje’s indbygningsovn kombinerer moderne teknikk og design med egenskaper fra traditionelle stenovner.
 • MultiFlow 360 ̊-system som gjør det mulig å tilberede mat på 5 nivåer samtidig. Helt konkret kan man fylle plater i alle riller og likevel oppnå et perfekt resultat på alle plater. 
 • PerfectGrill funksjonen for oppnåelse av perfekte sprøde overflader og fremdeles bevare en bløt «kjerne” . Dvs. sprøhet utenpå, bløt inni. 

Denne innbygningsovnen ser ut til å ha mange av de egenskapene jeg savner hos min egen ovn. Bare det at den har egenskapene til en stenovn gjør den unik. Ovnen er avrundet på inssiden, og dette gjør visst også underverker for matlagingen, særlig bakst.

       

For anledningen har jeg bakt et eget brød.

Manuelas matpakkebrød:

400 g hvetemel
400 g sammalt grovt mel
1 ss chiafrø
1 pose tørrgjær
1 ts salt
Vann, lunkent

Bland alt det tørre. Så blander du i lunkent vann, ta så mye vann at deigen fortsatt er litt bløt. La den stå og heve i ca 1 time. Så baker du ut deigen, jeg pleier å bruke olje til dette. Form 2 brød og stek dem i ovnen på ca 180 grader til de er klare, ca 30 min.

Du finner forresten noen kjempegode baketips på DENNE siden.

Det er med stor glede jeg får lov til å lodde ut en slik innbygningsovn til en av mine lesere!
Alt du behøver å gjøre for å delta, er å legge igjen en kommentar med hvorfor nettopp du, eller noen du kjenner, fortjener denne fantastiske innbygningsovnen!
(Du kan også delta på instagram når bildet er publisert på @manuelahardy ).

PS: Legg igjen emailadresse dersom du ikke har Google-konto ved å skrive adressen slik: manuelahardy (att) gmail.com, dette for å unngå spam på din email.


Lykke til!


Les mer om Gorenje HER.

*Innlegg i samarbeid med Gorenje*

14 thoughts to “Best til brød”

 1. Jeg elsker å trene. Mannen elsker å bake. Hvis mannen hadde fått en slik ovn, hadde han (om mulig) kanskje bakt enda mer. Han kan allerede stå opp kl 05 på en hverdag, bare fordi han syns det er så gøy å bake brød. Og det han baker er så godt at jeg aldri klarer å stoppe. Så da får jeg frikort til å dra så mye på trening jeg bare vil. Ja, takk! Hadde vært GULL med en ovn:) Solveig

 2. Hmmm,..ja, her må jeg jo være med. Hvorfor vi fortjener å vinne denne? Hvis du hadde vært på beøk her, Manuela, og sett den gamle, slitte ovnen vår som er mange år på overtid, tror jeg nok at du også ville ha syntes at vi virkelig trenger en ny. Kjøkkenet er fra rundt 1980, og MÅ gjøres noe med nå, og da står også ovnen for tur. Så, ja, det ville ha vært en god start å vinne den flotte ovnen du lodder ut. Vi krysser fingrene.

 3. Vi flyttet inn i nytt (gammelt) hus i fjor, og min kjære mann malte hele kjøkkeninnredningen selv, i fire strøk. Resultatet ble bra, men den gamle, slitte konfyren som har stått her siden 80-tallet, står ikke helt i stil. Derfor hadde det vært så gøy å vunnet denne!!

 4. Heisann:0), denne ovnen så jo bare fantastisk ut. Dersom alt går etter planen skal jeg starte opp en parkcafe i Sandnes. Jeg må starte i det små og selge lapper,vafler og kaffe, og etterhvert investere i nytt utstyr slik at utvalget kan bli mer variert. En slik Gorenje ovn hadde jo vært krona på værket. Kan spre mye glede og gode smaker med en slik ovn. Mvh Lena

 5. Denne ovnen ser jo bare fantastisk ut. Dersom alt går etter planen skal jeg gjøre alt jeg kan for å få en koselig parkcafe i Sandnes opp å gå. Lokalet er i dag helt tomt. Må starte i det små med vaffel og kaffesalg, og investere I utstyr underveis slik at utvalget kan bli mer variert og spennende. En slik ovn kunne skapt mange muligheter, gode smaker og mye glede for folk i parken. Så jeg ville bli overlykkelig for en slik ovn dersom jeg skulle være en av de heldige. Mvh Lena Grimsrud

 6. Det var en flott ovn og en flott premie! Jeg ønsker at mannen min skal vinne denne. Han lager veldig mye av maten her hos oss og det meste av maten lages fra bunnen av pga meg. Går på diett som følge av helseplager. Mye eksperimentering og mye tid på kjøkkenet. Tenk så flott det hadde vært å overrasket han med en slik ovn som takk for at han tar så godt vare på meg! Å bake med stenovnsfunksjon hadde dessuten vært superspennende 🙂

  ella

 7. For ein flott ovn! Fortener og fortener, har vel fått i rikeleg monn av goder og kjekke ting i livet, langt meir enn kva ein sikkert fortener 😀 Men her bakast da nesten dagleg, Både eg og jentungen likar å eksperimentere og lagar mykje løye. Brød er fast kost, i tillegg til meir eksperimentell baking. Kort oppsummert, fortener me den vel kanskje ikkje, men har gruele lyst på den 😀

  Må få poengtere den fine bloggen din også, sikkert gjort det før og gjer det nok igjen.

  Ha ein herleg tirsdag!

 8. Oj det var en flott ovn 🙂 Du kjenner jo meg, jeg elsker å bake, men av en eller annen grunn har jeg dårlig ovnkarma. Ovnen vi hadde i leiligheten bakte jeg visst i hjel og ovnen i nye huset har begynt å fuske. Jeg har aldri hatt en ny stekeovn og det er kanskje på tide 🙂

  Krysser fingrene for vinnerlykke.

  Happy day, fine Manuela <3

 9. Kunne trengt denne:) trenge ny stekeovn snart men med oppussing mer eller mindre hele tiden? blir pengene prioritert der. Ovnen fulgte med huset så den e nogen år itte kvert!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *