Pepperkakehus fra arkitektkontoret

Her om dagen fikk jeg bygge et pepperkakehus av en hyttemodell kontoret har tegnet. Kan tru jeg koser meg med slike prosjekter 🙂 Ikke bare slike prosjekter, men det er jo ikke hver dag jeg gjør slikt på jobb. Kontoret vårt, Abacus Arkitekter, tegner både eneboliger, hytter og næringsbygg. Mye kjekt å ta fatt i altså! (Og her kom det med litt gratis reklame :)). Disse hyttene er bygd i Risør, og dersom du er interessert i å vite mer, eller trenger arkitekthjelp, er det bare å ta kontakt 🙂
Hvis du vil prøve deg på et lignende pepperkakehus er det bare å steke opp 6 kvadratiske former og kutte åpninger til dører og vinduer. Jeg stekte opp en diger pepperkake og kuttet den opp i ruter rett etter stekingen, på den måten får du eksakte mål. Disse hyttene har også en takterasse.

Ønsker alle en riktig fin julehøytid!
Ellers må jeg takke for finleplass hos NIB, det er bare å stemme på din favoritt HER om du vil 🙂
Manuela

5 thoughts on “Pepperkakehus fra arkitektkontoret

 1. Stemningsfulle bilder, som vanlig her inne hos deg! 😉 Arkitekttegnede pepperkakehus, hytter og eneboliger blir som oftest de mest spennende, riktig flotte ble de! 🙂

  Ønsker deg og dine en riktig fin jul og et godt nytt år når den tid kommer! :0)

  Juleklem fra Ann,
  Glassveranda.

 2. Hei!
  Veldig fine!
  Men, jeg lurer på noe helt annet: Har du ikke laget kalender for 2015? Jeg vant din for 2014, og har så lyst på en ny – finner ikke noe å bytte den ut med 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *