Kjøp julegaver og barneklær på nett!

Å kjøpe julegaver på nettet er både behagelig og raskt. Av og til liker jeg også å handle klær til barna på nett. Her er en plass jeg liker å handle, her har de godt utvalg og også merker som ikke er altfor dyre og har god kvalitet. Jeg syns det er bra at barna får klær med god kvalitet, men som ikke koster «skjorta» 😉

Både skjørt og top er fra Nova Star. Skjørtet koster nå 173.- og toppen koster 193.-
Tidligere har jeg kjøpt buksedresser og jakker fra Nova Star, og jeg er kjempefornøyd med kvaliteten. 
Akkurat nå har de gode tilbud og det lønner seg å stikke innom nettsiden deres:
Ha en riktig fin helg og 1. søndag i advent!
Manuela
*Innlegg i samarbeid med Kidsbrandstore*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *