Jeg vant jern og bronse!

Som noen kanskje allerede vet, er jeg glad i å delta i konkurranser. Og nå har jeg meldt på min diplomoppgave på en internasjonal designkonkurranse, A`Designaward & Competition, som finner sted i Italia. Det er mange tusen deltakere, og noen hundre blir premiert. Jeg mottok premien «jern», en premie so kan sammenlignes med hederlig omtale, noe jeg er veldig fornøyd med 🙂
Dermed er jeg invitert i italiensk galafest i Como nære Milano i sommer. Jeg får vel nesten reise eller?

Litt om konkurransen: The A’ Design Award & Competition is now over with over 12536 entries in 105 categories from 208 countries. This year there are more than 758 winners from 77 countries, in 74 different design disciplines.

Her ser du alle vinnerne: A`design winners
Du finner mitt bidrag under:
A’ Architecture, Building and Structure Design Award 2013 – 2014 Period Winners
Det heter Magmarama Building, Mining Museum

Det er jo noe jeg må dele med leserne mine 😉

Jeg vant også bronse for et hemmelig møbeldesign.
Det høres jo litt rart ut, men det er helt sant, det eneste er at jeg ikke kan vise dere det. 😛
Om noen måneder kan den forhåpentlig også publiseres.
Ønsker alle leserne en riktig fin påske!
Det er mulig jeg har et lite lotteri her i påsken, følg med 😉

7 thoughts to “Jeg vant jern og bronse!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *