Babydusj

Jeg kan ikke det norske ordet for babyshower.
Er det noen som vet? Anyways, vi hadde babyshower hjemme hos meg i helgen. 
Stor stas er det jo, særlig hvis hovedpersonen blir overrakset og glad.
Det beste med slike kvelder er jo å være sammen med venninner
og snakke sammen om alt og ingenting. 
(Og spise masse digg.)
Mannen hjalp meg å lage bleiekaken med meg. Vi hadde ikke nok strikk, så vi måtte ty til noen krative løsninger, men det gikk fint. Egentlig ganske kjekt å gjøre noe så rart som å rulle bleier sammen. 
Kanskje det kan bli en ny type aktivitet for oss. Eller ikke.
Jeg brukte 2 bleiepakker, strikk, bånd og kunstige blomster.
Den falt i smak.
Som lek hadde vi «kjenner du igjen babyen».
Vi samlet inn babybilder av alle og hovedpersonen skulle gjette hvem som var hvem.
Og jeg tror jammen hun klarte alle, mer eller mindre. Ikke værst!
Her er bildet jeg brukte:
Kanskje en tanke for stor for stellebordet. Jeg tror jeg var glad i mat og jeg hadde som regel alltid bustete hår, særlig i bakhodet, noe jeg enda stort sett har til daglig. Sånn blir det vel ofte med tredjemann? Helt irrelevant forøvrig.
Denne leken var kjekk. Vi hadde en annen lek også men den er litt styrete å 
forklare og virker litt kjedelig, men ble faktsisk ganske så artig.
  HER er link til den dersom du ble nysgjerrig,  det er lek nr. 19
Jeg er ikke like «flink» til å blogge for tiden. Det er litt travelt om dagen.
Det er en del ting som kommer før å skrive, i tillegg er lyset så dårlig på denne tiden av året at det setter en liten demper på bloggefronten. Hvis du vil kan du også følge meg på instagram @manuelahardy 
Der deler jeg #lavterskelfoto
Ha en riktig fin helg videre 😉

4 thoughts to “Babydusj”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *