Ydmyk

I dag fikk jeg en aldeles hyggelig email.
Jeg er semifinalist i VIXEN Blog Awards! (Er det mulig?!)
Dette skrev de:

Nominasjonen til VIXEN Blog Awards 2013 er avsluttet, og det har kommet inn rekordmange 10.000 nominasjoner. Juryen har nå plukket ut sine favoritter som går videre til semifinalen. Det er med stor glede vi kan informere om at DU er en av semifinalistene i kategorien Årets interiørblogg.

Det er nå opp til leserne å stemme sine favorittblogger videre til finalen. Stemningen foregår på www.vixen.no frem til 31.desember, og man kan stemme én gang per blogger hver 12. time. 

Her er et par arkivbilder av stuen som var julepyntet i fjor.


Mrs. Hardy er en blogg om interiør med fokus på gjenbruk og DIY/SDS og noe snekring.
Innimellom skriver jeg også om livet ellers, morsrollen og maten jeg lager.
Jeg håper noen av mine lesere synes jeg er verdt en stemme, for nå er det som nevnt opp til DEG!
Trykk på knappen over for å komme til siden der du kan stemme. Det tar sånn ca 1 sekund 🙂
Ha en super helg!
Nå skal jeg på jentetur.
Lørdagsgodt får du nok på søndag denne uken 😉
TUSEN TAKK på forhånd for hver eneste stemme og nominasjonen 😀
Du kan stemme HER.

16 thoughts to “Ydmyk”

  1. Gratulerer så masse flinke deg 🙂 Absolutt fortjent og skal stemme på deg jeg vet du 🙂 Liker veldig godt at du har litt blanding av tema i innleggene din, men mest av alt elsker jeg DIY-ene dine 🙂
    klem Vibeke

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *