Ingen er større enn minstemann

Vårt siste tilskudd har flyttet inn i egen «bolig» i dag. Det var kanskje litt drøyt å si, mente jo eget rom. Rommet ble så stort da vi ryddet alt (skrotet mitt) ut og puttet sprinkelsengen hans her. Det står også en såkalt voksenseng her. Det kan jo hende overgangen blir litt stor og han trenger pappas trøst. Melkemaskinen bør visst holde seg litt unna nå…
Alle er så glade i lillebror. Han er på en måte størst i familien. I dag tok han til og med sitt første skritt! Storesøster så hans første og jeg var snar med å få med meg hans neste forsøk der han tok 2 skritt med samme ben, han skal nok lære at han må bytte på de 😉

Jeg sydde en rimelig vimpelrekke til ham (strykealarm, det har jeg ikke fått gjort enda!). 
Her kommer et lite tips som du sikkert visste om men, anyways: Jeg brukte et A4 ark som mal. Jeg brettet det i to på langs. Dermed fikk jeg sentrum og tegnet opp en trekant utfra de 3 punktene (ja jeg vet at ikke jeg er så flink til å forklare, men jeg regner med at jeg har smarte lesere.)
Dette blir relativt store vimpler, men du kan jo også bruke et A5 ark. Men husk å stryke de til slutt!
Som bånd brukte jeg skråbånd. Det gikk overraskende fort.

Dutte har radio. Han er faktisk veldig glad i musikk. Men han liker enda bedre når jeg danser min ragga-rutine for ham. 

Dette er storebror sine gamle sko og jeg får ikke skvist inn Dutte sine føtter her. Han er litt mer robust på en måte. Men de kan da fint stå til pynt?
Ha en riktig fin kveld!
Flere bilder av rommet kommer gjerne senere hvis dere vil se?

9 thoughts to “Ingen er større enn minstemann”

  1. Å så kjekt rom Dutte har fått, og for eit koselig kallenamn 🙂 Min lillebror heiter Ole Bernt og vart kalla Olemann då han var liten, det heiter han fortsatt for meg 😉

    Herlige bileter frå 1 årsdagen! Jatakk til fleire bileter frå Dutterommet!

    Klem Eli

  2. Så lekkert rom, likte så godt hestebilde og vimpelrekka, ja, og lyslenka) Vil veldig gjerne se flere bilder! Og så herlig når de små tar sine første skritt, moro det! Tusen takk for hyggelig kommentar, ønsker deg en fin søndag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *