Høstklar og snart 1 år!

Minstemann fikk et antrekk i posten her om dagen, fra KappAhl. 
Skoene mener jeg å huske er fra H&M. Luen er fra Cubus.
Han kan ikke gå enda. Men står lenge 🙂
En skikkelig kosegutt er han.
Ha en fin kveld videre!

6 thoughts to “Høstklar og snart 1 år!”

  1. Flotte bilder av en herlig krabat:) De har så fine klær i det newbie merket! Kos dere masse med nesten ett åringen, og selvfølgelig resten av familien:D

    Hilsen Linn

  2. Kjære gode deg! SÅ lenge siden jeg har vært innom – og sendt deg noen gode ord. Jeg har tatt fullstendig sommerferie…og det har vært veldig godt. Jeg håper du og har hatt en flott sommer – og at livet er bra? ser iallefall ut som du har verdens skjønneste krabat, i nye fine klær. Ingenting er så herlig som småtasser på den aldern, spør du meg. Riktig kul fyr 😉
    Du – ha en flott uke videre – mange klemmer herfra

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *