For den som ingen pappa har…

Det er farsdag og jeg vil gratulere alle fedre 🙂
Sannsynligvis er det ikke så mange fedre som leser bloggen men…
Det er kanskje noen som leser bloggen som ikke har en far?
Du har hatt en far, men mistet ham.
Eller kanskje du har en far, men dere har et dårlig forhold.
Kanskje du ikke engang vet hvem din far er…
Jeg tror fedre spiller en enormt stor rolle i et barns liv.
Og jeg tenker spesielt på alle som ikke har en pappa nå.
Jeg har heller ingen pappa i live, og jeg føler med deg.
Men jeg tenker på de gode minnene vi har.
Nå har jeg en egen familie, med 3 barn og de har en fin pappa 🙂
Jeg tenker ofte på at dette ikke er noe jeg må ta for gitt.
Jeg teller alle mine velsignelser!
Ha en fin farsdag videre, med eller uten pappa. <3
Jeg kom til å tenke på en sang for dette innlegget.
Kanskje noe for en som leser dette?

27 thoughts to “For den som ingen pappa har…”

 1. Ingen selvfølge at man han en pappa nei!
  I år er det 17'året uten pappaen min, og jeg minner han med gode minner!
  Takknemmlig er jeg for at frøkna mi har en pappa som er der, stiller opp, og som hun forguder!
  Selv om det er litt tungt for mammaen at ho er en skikkelig pappadalt innimellom 😉

  Ha en fin kveld med familien!
  Kjersti

 2. Ikke alle har en pappa nei.Det er en tøff dag når man har en treåring som har mistet pappaen sin og som synes det er fryktelig leit å ikke ha en pappa på jorden å dele dagen med 🙁 Litt godt å se at noen tenker på at ikke alle har noen å feire i dag, for vi er jo ikke alene, bare føles sånn noen dager….

 3. Fint innlegg Manuela! Blir litt rørt her på senkvelden…

  Jeg har fortsatt pappan min, men han forsvinner sakte men sikkert. Han har fått Alzheimers og jeg savner den gamle gode pappaen min som var klippen i livet mitt og som ga meg svar på alt. Nå er det jeg som må være sterk for han.

  Stor klem til deg og dine fra Maratonjenta!

 4. Fint innlegg til ettertanke! Jeg har pappaen min og mine barn har sin! Men sårt for de som ikke har sin på slike dager der forstår jeg, men om man kan ta fram gode miner er jo det fint! Men kom også til å tenke på de menn som er pappa, men ikke får "lov" å være pappa sv ulike grunner .

 5. Så fin skrevet og det er ett barn her i huset som ikke har kontakt med sin far men han er så heldig at han får ha en "stefar" som er en skikkelig far for han.

  Gode tanker til deg på en dag som denne 🙂

  Klem fra Camilla

 6. Mistet pappaen min for nesten to år siden nå, bare 48 år gammel. Gårsdagen var vanskelig. Facebook og ulike blogger fulle av hyllester til "verdens beste pappa"… Det var godt å lese innlegget ditt og bli påmint om at vi er mange som har mistet. Takk!

 7. Fint skrevet, det er tydelig at det traff mange i hjertet. Sånne merkedager som alle (eller i alle fall veldig mange) skal feire på samme tid er vondt for mange. Ikke alltid man tenker over det.

 8. Syntes du er så flink til innleggene dine! At du tørr å berøre de sårbare tingene også:) Leste innlegget om faren din for en stund siden, da begynte jeg å følge deg fast. Jeg har også mistet pappan min, alt for tidlig! Hver dag prøver jeg å fokusere på at jenten min er så heldig som har den pappaen jeg ikke har. Det er viktig å telle dagene sine:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *