One for one

Da vi var i USA i juni kjøpte vi Toms.
Jeg liker filosofien bak.
«For hvert par sko som selges, gis det bort et par sko til barn som trenger det.»
Så jeg kjøpte meg et par høyhælede.

Og et par til barna.

Et par i sort glitter.

Og normal glitter.

Dermed har 4 barn fått hvert sitt par sko.
En vinn – vinn – situasjon 😀
Ha en fin torsdag.
Med eller uten 
TOMS 😉
PS: Tusen takk for fine kommentarer fra det forrige innlegget.
Kjekk lesing for meg 😀

17 thoughts to “One for one”

 1. Hei der! Gratulerer med jobben som boligplussblogger! Det kommer til å bli bra! TOMS sko ja,- fine og bra konsept,- jeg har også kjøpt meg et par, men det var i Norge og desidert dyrere enn i usa…. Måtte smile litt da jeg las innlegget ditt under,- om det å forøke familien til tre barn…. Ja, nå har jeg 4 mndrs erfaring med det og sistemann har bare blitt flytende med på lasset! :-)) De to første hos oss var det bare 17 mndr mellom, så det var meget hetktisk. Denne gangen er det 4 og 5 år mellom dem, så da har mor kost seg på en helt annen måte! Det er gøy med 3 barn, så gled deg! Noe er det greit at man ikke vet også… Hadde jeg visst at jeg skulle bli så sliten etter 3 uker med ferie, hadde jeg vel sagt stopp litt før, så det fikk jeg høste av denne uka. Vi har vært tre plasser og har vært hjemme og vasket og pakket om igjen imellom. Siste gangen var familieleir og internatliv. Fullt kjør fra morgen til kveld…. Puh,- da glemmer man litt bot at man også er et menneske. Utenom det, superhyggelig med 3 barn,- så gled deg og lykke til!!!!
  klem Kari

 2. Kule sko og vakkert maleri..Leste innlegget under her nå,og vet at dette kommer du til å takle bra.Sikkert tungt i starten,men d er d jo alltid til en har kommet inn i rutiner.
  Jeg har to egne barn og en bonus datter,det største problemet med tre barn er at det er liten eller ingen plass i bilen når vi skal på ferie:)

  Håper alt går bra med deg og babyen i magen:)

  Nyt helgen!

  Klem Linda:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *