Noe til din iPhone?

Kunne du tenkt deg dette graderte iPhone-dekselet?
Det kan bestilles HER.
Prisen er 210.- 
Jeg kan ikke gi noen rabatt utover dette, selv om det er min egen design.
Du kan også bestille skins, de koster 90.-.
Klikk HER for å se flere produkter i samme serien.

Det går også an å få bestilt doble kort.

Eller en annen design for deg som ikke er SÅ glad i rosa….

Kanskje noe til din iPad eller laptop?
Klikk HER.

Jeg kommer også til å legge ut noen malerier (slik som jeg lovte).
Det kommer opp en link i høyre sidefelt når alt er klart 🙂

PS: Tusen takk for alle de fine hilsenene dere legger igjen!

Ha en fin fredag! 
Det er helg 😀

5 thoughts to “Noe til din iPhone?”

  1. Tøft! Den som hadde hatt Iphone…men når det skal sies, er jeg veldig fornøyd med min Samsung (som jeg forøvrig er på jakt etter deksel til). Også du, så blir jeg så imponert over deg – hvor kreativ du er og alle lure idéer du har! 🙂 Gleder meg forresten til å se bilder av malerier 🙂 Håper du har skjønne sommerdager der i vest! Her har det lignet mer på høst en stund nå, men jeg håper enda sommeren kommer 😉 god klem herfra

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *