Unblogged – jeg utfordrer deg!

Vi bloggere er flinke til å vise en vakker og ryddig side av hjemmet vårt.
Hva med å vise sannheten?
Noen har allerede gjort det, tør du?
Å så deilig det er å nyte en kopp nykvernet kaffe…

Men så zoomer jeg ut:
Plutselig ser det ikke så perfekt ut.
Alle vet jo at det ikke er perfekt heller.
Eller vet alle det? Hoho.

Her henger det tøy til tørk på spisestolene, og på bordet er eksamensmodellen min…
Et annet eksempel:
Se så fine sko jeg kjøpte i Dubai….

Men hoppla der var det ikke så ryddig bak dem …:S

Dette kom til å minne meg litt om sketsjemannen
Men det er ikke HELT det samme, men la deg gjerne inspirere 😉
Tør du å hive deg med?
Kom igjen ´a!!
Slik gjør du:
Legg ut det bildet du ville ha vist i et normalt innlegg.
Så legger du i tillegg ut et bilde etter at du har «zoomet ut».
Du bør helst ha det litt rotete da 😉
Fristen er satt til 1. desember

document.write(‘

61 thoughts on “Unblogged – jeg utfordrer deg!

 1. haha! Herlig:D Trodde jo alle visste at interiørblogger er til inspirsjon for andre og det ikke stemmer at vi har det sååå ryddig hele tiden..men en jeg følger var nettopp blitt hengt ut som en perfekt jente uten problemer, og dette var tydeligvis til stor irritasjon hos en annen:( Men da er det jo litt gøy med en sånn utfordring da:D Vi får se om jeg henger meg på;)

  Klem

 2. jeg har det sjeldet rotetet;)
  bare når jeg er kreativ(kreativt rot er vel ikke rot.bare kunstnerens kunst)
  eller når jeg er syk.da orker jeg ikke rydde 24/7.så siden jeg hat feber i natt ser stua likså ut.kanskje det blir et bidrag. hvis eg orker å sette meg foran pcen.
  kul utforing uansett!
  forsatt fin helg.

 3. Hehe, ikke noe problem å finne rot her, nei.. Har såre strev med å Zoome nok inn til ikke å få med rotet.. Og det er ikke vakkert, lett henslengt, "tilfeldig" veltede Hunterstøvler i gangen-rot, liksom.. Det er 100 par i alle former og størrelser, pluss jakker fra liten til stor i et salig kaos.. Hmm må nok rydde litt, før jeg kan vise fram rotet.. Tihii.. 😉
  Hærlig utfordring, Manuela!
  Gleder meg til å se litt ekte rot her inne!
  LenaE.

 4. Herlig utfordring, den skal jeg absolutt bli med på, må bare vente til rotet kommer!!! Øhh, det er vel egentlig aldri noe problem 🙂
  Fin kveld til deg og takk for lyslenke tipset. Fineste lenken je har hatt i hus. Lyser så fint på kjøkkenet mitt nå 🙂

 5. For en kul utfordring. Denne skal jeg jammen meg slenge meg på. Men akkurat nå er det faktisk ikke rotete her (kryss i taket for det). Men kan nok hende jeg slenger inn mitt bidrag allerede i morgen. Hihi.

  Finfin søndagskveld til deg
  klem Jane

 6. HA HA! genial utfordring. dette gleder jeg meg til å se. Jeg skal henge meg på for her i huset er det eksamens rot for fullguff. Ikke det at jeg tidliger har fremstått som en fresh og flink interiørista. men jeg slår et slag for rot!

  Jeg liker det mrs Hardy. Duer god å ha her i blogglandia.

 7. ENDELIG! Dette har jeg tatt opp på min blogg i et innlegg jeg kalte "litt ærlig blogging".. Det ser alltid så perfekt ut hos andre, så kikker jeg opp fra PC og grøsser på kaoset rundt meg. Kanskje jeg skal slenge meg på her;-)
  klem

 8. HJELP! Då har eg delt eit innlegg frå min ubloggbare heim slik det såg ut i kveld… Skummelt å vere med sjøl, men jammen skal det bli godt å sjå andre sine, hihi!

  Tøff utfordring Manuela!
  Håper du har hatt ein fin søndag!

  Klem Helene

 9. Haha, herlig 😉 tipper det er MANGE som kjenner seg igjen, også meg. 😉 Jeg er ikke særlig flink med makrobilder å slik jeg da, så må som oftest virkelig rydde rommet om jeg skal ta bilde av det/noe i det..mens andre rom i leiligheten….ser type bomba ut 🙂 hehe.

  Ha en flott uke!

 10. Morsomt. Denne utfordringa ble jeg med på ja. Vi er midt oppi flytting så her er det tomme vegger og fulle gulv med pappesker. Nå teller jeg bare dagene til vi flytter og kan få et normalt og ryddig hjem igjen.
  Jeg liker å ha det rent og ryddig altså, men for tiden er det slik at ingen får komme inn til meg. Men vise bilde offentlig det kan jeg 😉 jaja..

  Ha en flott ny uke!

 11. Fantastisk! Artig utfordring;) Denne blir jeg gjerne med på, må bare vente til det blir helg og lyst igjen;)

  Må bare si at jeg måååå innom bloggen din hver eneste dag, du er virkelig inspirerende;)

  Ha en flott ny uke!
  KLEM

 12. Kul utfordring!
  Skal se om det er ikke blir en anledning å knipse noen bilder til utfordringen her også…
  Hater rot, men kommer nok ikke utenom med mann og 3 barn i hus hi, hi 😉
  Klem May Helen

 13. Hehe herlig utfordring 🙂
  Det er jo helt sant, vi fremstiller hjemmene våres som nesten perfekte, men slik er d som oftest ikke..
  Denne utfordringen kommer jeg til å hive meg på 😉

  Klem Elisabeth Cesilie

 14. Ja, så bra. Jeg la akkurat ut et innlegg uten å være klar over denne utfordringen, men det ligger jo litt i samme kategori. Ja takk for begge sider av hverdagslivet vårt 🙂

 15. Hei hei=)
  Artig utfordring. Den første jeg er med på faktisk. Følte at den passet meg veldig bra:p

  Og ja – sant det er godt å se at andre også har litt rot som ligger og slenger??! Jeg tenker at "her skal man se at det bor noen" =)

  Ønsker deg en god natt, og en flott morgendag!!
  Klemmer fra Christine

 16. Haha…nå ble jeg i skikkelig godt humør!! Alltid rotete her, rydde bare akkurat der jeg skal blogge..hehe..godt det er flere som har det som meg, nå følte jeg meg mye bedre!;))

  Herlig blogg du har!;)

  Klem!

 17. Kanskje det var på grunn av dette innlegget at jeg drømte i natt at jeg var på bloggtreff hos deg og at du hadde et helt forferdelig hjem? Rotete og skittent! Alle tisket og hvisket om det… 😉 Man har kanskje brukt vel mye tid på å lese andres blogger når man drømmer om dem…
  (PS! Jeg synes du har et veldig fint hjem altså!!)

 18. Nr. 760, der har du meg. Takket være deg har jeg oppdaget så fantastisk mange fine blogger, og oppdatert følgelista mi betraktelig. Hvordan jeg fant deg, det husker jeg ikke, men glad er jeg. Så da ble jeg følger her også da.

  God FørJul! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *