Pom poms blomster DIY

Disse blomstene er lette å lage, billige og pynter veldig opp!
Passer jo bra i denne skjønne milde måneden MAI 🙂
Oppskriften fant jeg HER, på engelsk.
Men jeg skal prøve å forklare deg dette på norsk 😉
Du trenger:
Silkepapir
Hyssing (eller ståltråd/bånd)
Saks
Legg 5-10 (her 5) silkepapirark oppå hverandre. 
(Ca. 20 x 25 cm)

Brett de som en vifte og knyt sammen i midten.

Klipp spisser eller buer i endene.

Brett sammen.

Se til at de flukter.
Brett arkene flate, slik.
Trekk så det innerste arket opp.
Så det neste osv…
Det er ikke så farlig om ett revner litt 😉
Voilà!
Ha en kreativ kveld!
PS: Tusen takk for alle de hyggelige kommentarene 
på bordekkingen fra i går, kjekt at dere liker det 😀
-manu-

21 thoughts on “Pom poms blomster DIY

 1. Nå ble jeg satt rett tilbake til min barndom her, da lagde vi nemlig sånne med servietter 😀 Brettet de som ovenfor, og rev av kantene (både for å kunne dele lagene i servietten og for å få myke kanter). Dette skal jeg jammen lære mine barn. Tusen takk for at du fikk hjernen min til å hente frem noen fine glemte minner fra barndommens gleder her, luv it! *♥*

 2. hihii…vad söt pom pom…när jag bodde på Nya Zealand i min ungdom hade maorierna poi bollar som de gjorde danser med…det var fint. (vet inte varför jag tänkte på det när jag såg din lilla pom pom, kanske för att den var så vacker.)
  tack för en inspirerande blogg!
  see ya.
  //Kristiina

 3. Så stilig!!! Dette må prøves en gang:) En annen ting som helt klart må prøves ved en anledning er kyllingsalaten din med avokadorømme – fikk jo helt vann i munnen av de bildene (ennå jeg akkurat har spist..hehe..)! ykke til i NIB sin festbords konkurranse:)

  Klemmer

 4. Hei hei :O)
  Takk for koselig kommentar :O)
  Dessverre har jeg ikke tatt det bildet selv. Det er kjøpt på http://www.myartprints.co.uk/
  Jeg har kontaktet de for å høre om jeg kan bruke bildet. Er bare midlertidig som header til jeg får laget en ny.
  Vi har bildet over sofaen og er virkelig en favoritt. Skulle så gjerne ha gjort slik du har gjort med bilde som din far har tatt. Det er helt fantastisk :O)

  Ønsker deg en god helg!

  Carinaklem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *