Kjøkkenet i Aspervika

Her er et bilde av kjøkkenet vi pusset opp i Aspervika. Jeg fikk tak i noen gamle blader, Norsk Dameblad fra 50-tallet. Jeg klippet ut de annonsene jeg likte best og limte de på veggen, lakket de og festet til slutt en herdet glassplate foran. Jeg ble ganske fornøyd med resultatet.

One thought on “Kjøkkenet i Aspervika

  1. ÅÅÅÅ d der var kult, at j ikke så det før vi (jeg) slet med hva jeg skulle velge på veggen under skapa…, får bli neste gang da, eller så har vi jo en kjeller som er under bygging så kanskje få til noe der nede. Har sett no lignende i en leilighet, var da brukt aviser. Du skulle bodd i Sandefjord, så kunne du gitt oss noen tips for kjelleren:) Men jeg får følge bloggen din å herme litt,hihi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *